Taustalementti

Kolme kiinnostavaa syytä ihastua uudiskohteeseen

Merellinen Espoonlahti on kokemassa muodonmuutosta moderniksi kaupunkielämän keskukseksi. Alueelle on tulossa myös aivan uusia asuntoja. Espoonlahden Epoletti on upea, 12-kerroksinen uudiskohde, joka valmistuu arviolta 12/2021.

Moni harkitsee ostopäätöstä vanhan asunnon ja aivan uuden, mahdollisesti vasta rakenteilla olevan uudiskohteen välillä. Kaupunkialueilla ostopäätöksessä korostuvat lisäksi toimivat kulkuyhteydet ja palveluiden läheisyys. Luonnon rauhasta tahdotaan nauttia myös kaupungissa.

Listasimme kolme kiinnostavaa syytä ihastua Epoletin uusiin koteihin.

1. Sijainti — koti palveluiden ja meren äärellä

Sijainnin merkitys on avainasemassa myös uudiskohdetta ostaessa. Espoonlahdessa merenranta on kävelymatkan päässä ja läheiset viheralueet, puistot ja leikkipuistot tuovat luonnon lähelle kaupunkiympäristöä.

Espoonlahden kehitystä vauhdittaa Länsimetron aseman valmistuminen vuonna 2023 sekä hulppean kauppakeskus Lippulaivan avautuminen. Molemmat sijaitsevat vain 150 metrin päässä Epoletista. Omalla autolla taas hurautat Länsiväylälle hetkessä. Autopaikka on mahdollista ostaa asunnon yhteydessä.

Palvelut on turvattu kehittyvällä alueella poikkeuksellisen hyvin jo ennen Lippulaivan valmistumista. Vuoteen 2022 Espoonlahden asukkaita palvelee kauppakeskus Pikkulaiva, josta löytyvät arjen tärkeimmät palvelut.  Perheitä ilahduttavat lisäksi koulujen ja päiväkotien läheisyys. Arjen sujuvuus onkin Espoonlahdessa huipussaan.

2. Tilaa isollekin perheelle — vaihtoehto rivi- tai omakotitalolle

Kaupunkialueilla pientalokodit ovat edelleen perheiden suosiossa. Espoonlahden Epoletti tarjoaa asumisen vaihtoehdon kuitenkin niille perheille, joita esimerkiksi omakotitalon kunnossapito aina rakenteista pihatöihin ei houkuttele. Tilasta tinkimättä. Epoletin ylimmät kerrokset on varattu kolmioille ja neljän huoneen asunnoille, joista suurimmat ovatkin lähes sataneliöisiä.

Pohjaratkaisuissa on perheitä ajatellen panostettu yhteisiin tiloihin. Keittiöt ja olohuoneet on suunniteltu avoimiksi, kutsuviksi ja väljiksi yhteisen arjen keskuksiksi, joiden ikkunoista avautuvat upeat ja avarat näkymät. Maisemasta pääsee nauttimaan myös omalle lasitetulle parvekkeelle tai taloyhtiön kansiterassille ja piha-alueelle. Asunnoissa on tilaa erilaisille kodin toiminnoille, olipa suunnitelmissasi toimistohuone, vierashuone, lasten huone tai vaikka kuntoilutila.

3. Helppo ja huoleton elämä — ei enää pitkiä matkoja bussipysäkille tai ainaista vaivaa lumitöistä tai nurmikon ajosta

Tuntuuko että kaipaat helpompaa ja huolettomampaa elämää? Kun on elänyt ja kokenut, nähnyt monia paikkoja ja paljon kaikenlaista, sitä kaipaa ympärilleen rauhaa, sujuvaa liikkumista ja toimivia palveluita. On ehkä aika vaihtaa lumenluonti, haravointi, huoltaminen ja fiksaaminen ympäristöön, jossa joka päivä voi valita vapaasti omat puuhansa tai vaikka ihan huoletta vain olla ja rentoutua, eikä ole aina uutta hommaa kun edellisen saa valmiiksi.

Arjen sujuvuutta maksimoi sisähallipaikat autoille, jolloin ei enää koskaan tarvitse kylmässä rapata jäistä auton tuulilasia. Myös ajat jolloin joutui tarpomaan pitkiä matkoja bussipysäkille loskassa ovat muisto vain, sillä kaikki julkiset kulkuyhteydet löytyvät käytännössä takapihalta 5 minuutin kävelymatkan päästä.

Yksi ihanimmista asioista uudiskohteeseen muuttamisessa on myös se, että kaikki pinnat ovat aivan uusia, ja olet ensimmäinen asukas omassa uudessa kodissasi. Myös kaikki naapurisi ovat uusia asukkaita, joten voitte yhdessä luoda toimivat pelisäännöt mukavaan asumiseen.

Espoonlahden Epoletti tarjoaa mukavan paikan ankkuroida oma arki helppoon ja merelliseen ympäristöön – ilman huolia ja murheita. Kun arki on sujuvampaa, niin jää myös paljon enemmän aikaa olla yhdessä tärkeimpien ihmisten kanssa.

Pääset tutustumaan tähän upeaan uudiskohteeseen paremmin täällä tai olemalla suoraan yhteydessä kohteen välittäjiin:

Jaakko Haapamäki | 040 9522 162 | jaakko@bo.fi
Lauri Katas | 040 9522 145 | lauri@bo.fi